Onderdelen & Accessoires

Bij onze verkooppunten kunt u naast de Grabo zelf tevens vervangende onderdelen en accessoires verkrijgen. Standaard zit er bij een Grabo één accu, een oplader, één rubber ring en een draagriem. Al deze accessoires zijn tevens los te verkrijgen.


 

Systainer T-LOC Koffer

Daarnaast nemen de meeste Grabo gebruikers ook graag de koffer erbij, om de Grabo compleet en veilig mee te nemen.


 

Hefoog V-120

De Hefoog V-120 is een essentiële toevoeging voor uw Grabo, waarmee u uw tilprestaties naar een hoger niveau tilt. Deze hefoog biedt een ongeëvenaarde precisie bij het verplaatsen van objecten, waardoor u nog nauwkeuriger en efficiënter kunt werken. Met zijn geavanceerde ontwerp en functionaliteit maakt de HEFOOG V-120 het tillen met de Grabo een moeiteloze en verfijnde ervaring.


 

Montage- en glasliften + Grabosysteem

Naast deze accessoires werken we tevens aan een Grabo -til systeem in combinatie met bijvoorbeeld montageliften en robot liften.

Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op.


 

Rockseal

Deze geavanceerde toevoeging stelt je in staat om moeiteloos ruwe steen- en rotsoppervlakken te tillen, met een indrukwekkend oppervlakteprofiel tot 10 mm. De Nemo Grabo Rock Seal is specifiek ontworpen voor compatibiliteit met de Nemo Grabo Plus en Pro vacuümzuigers.


 

Slenderseal

De Slenderseal is een doelgerichte oplossing die speciaal is ontworpen om tegelzetters en professionals die werken met kleinere objecten te ondersteunen. Met zijn verfijnde ontwerp biedt deze een verbeterde precisie en grip, waardoor het hanteren van tegels en andere kleine objecten moeiteloos en nauwkeurig verloopt.


 

Brace Seal

De Brace Seal is specifiek ontworpen voor dunne materialen en heeft een siliconen oppervlak dat stevig tegen het te tillen materiaal wordt gedrukt in de vacuümruimte van de GRABO. Dit voorkomt overmatige zuigkracht die vervorming, buigen of breken van het materiaal kan veroorzaken. De Seal biedt ook een sterke grip en voorkomt dat het materiaal wegglijdt van het gereedschap, waardoor het zelfs bij verticaal tillen stevig op zijn plaats blijft.


 

T-Lift

Ontdek de veelzijdige T-Lift, een handig accessoire ontwikkeld voor de Grabo.

Deze handgreep is geoptimaliseerd voor het moeiteloos tillen en verplaatsen van zware lasten zoals stenen, tegels en glas met 2 personen. Door het speciale ontwerp biedt de handgreep een veilige en comfortabele grip voor twee personen, wat het hanteren van zware materialen aanzienlijk vereenvoudigt en efficiënter maakt.


 

Erguo S1

Ervaar comfort en rugverlichting tijdens uw werk met de Grabo vacuümzuiger dankzij de Erguo S1-handgreep. Speciaal ontworpen om rugklachten te voorkomen, biedt deze handgreep een ergonomische oplossing. Geschikt voor zowel de Grabo Pro als de Plus vacuümzuigers.